Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Kémecském

My Spy

mikortól: 2020. 03. 19.

 • családi film, akció-vígjáték, magyarul beszélő 16
 • rendező: Peter Segal
 • szereplők: Dave Bautista, Kristen Schaal, Parisa Fitz-Henley
 • 102 min

JJ (Dave Bautista), a profi CIA ügynök álmában sem gondolta, hogy a karrierje egyszer egy 9 éves kislány kezébe kerül. Miután egy félresikerült bevetést követően lefokozzák az acélos ügynököt, egy sima üggyel bízzák meg: egy családot kell megfigyelés alatt tartania. Egy nem várt fordulat azonban veszélybe sodorja a látszólag egyszerű küldetést: a família egyik tagja, a leleményes Sophie (Chloe Coleman) megtalálja a szobájában a CIA által elrejtett kamerákat. A lány üzletet ajánl, ha JJ megtanítja őt a kémszakma trükkjeire, akkor nem leplezi le az ügynököt. És bár JJ minden porcikájával tiltakozik a dolog ellen, mégis belemegy a szokatlan alkuba.
Az 50 első randi és az Álommeló rendezője, Peter Segal, - akinek számos kultikus klasszikust is köszönhetünk - , több, mint húszévnyi tapasztalattal a vígjátékok világában ismét egy vidám, poénos akció-komédiával örvendezteti meg a mozirajongókat. Az egykori pankrátor, Dave Bautista - aki már olyan filmekben bizonyított, mint A galaxis örzöi, a Szárnyas fejvadász 2049, vagy a Bosszúállók: Végjáték - ezúttal a komikusi oldalát is megvillantja a tehetséges Chloe Coleman (Hatalmas kis hazugságok), és Ken Jeong (Másnaposok-trilógia) oldalán.

IMDB

PORT.HU


Mulan

Mulan

mikortól: 2020. 03. 26.

 • kalandfilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: Niki Caro
 • szereplők: Yifei Liu, Donnie Yen, Jet Li
 • min

A Mulan nagyívű kalandfilm egy félelmet nem ismerő fiatal nőről, aki férfinak álcázza magát, hogy csatasorba állhasson a kínát fenyegető északi betörők ellen. A megbecsült harcos legidősebb lányaként született Hua Mulan bátor, eltökélt, talpraesett ifjú hölgy. Mikor a császár határozata értelmében minden családból csatlakoznia kell egy főnek a hadsereghez, átveszi gyengélkedő apja helyét Hua Jun néven, s végül Kína legnagyobb harcosainak egyike válik belőle.

A húsz évvel ezelőtt bemutatott animációs változatot egy Oscar-díjra és két Golden Globe-ra jelölték. A legendás hős története Kína egyik legkedveltebb mondája, és ma is része a tananyagnak a kínai iskolákban. Egy egész évet felölelő, világszéles szereplőválogatás után Liu Yifei (A tiltott királyság) kapta meg Hua Mulan szerepét. Partnerei többek között Donnie Yen, Jason Scott Lee, Tzi Ma valamint Gong Li és Jet Li lesznek, a film rendezője Niki Caro (A bálnalovas).

IMDB

PORT.HU


Minyonok: Gru színre lép

Minions: The Rise of Gru

mikortól: 2020. 07. 02.

 • amerikai animációs kalandfilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Kyle Balda, Brad Ableson
 • szereplők:
 • min

IMDB

PORT.HU


AVA

AVA

mikortól: 2020. 07. 02.

 • amerikai krimi-dráma, akciófilm, magyarul beszélő 16
 • rendező: Tate Taylor
 • szereplők: Jessica Chastain (Ava), Colin Farrell (Simon)
 • 96 min

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

IMDB

PORT.HU


Vad erdők, vad bércek: A fantom nyomában - Kibővített moziváltozat

Vad erdők, vad bércek: A fantom nyomában - Kibővített moziváltozat

mikortól: 2020. 07. 02.

 • természetfilm, magyar 6
 • rendező: Mosonyi Szabolcs, Bagladi Erika
 • szereplők:
 • 62 min

A WWF Magyarország ajánlásával érkezik országszerte a mozikba Mosonyi Szabolcs és Bagladi Erika, a Vad Balaton, Vad Kunság, és Vad Szigetköz alkotóinak új természetfilmje, amelyben a korábbi filmjeikre is jellemző lélegzetelállító képsorokon tárulnak fel az Északi-középhegység folyóvölgyei, mély szurdokai, napfényben fürdő bércei, ködbe vesző hegyoldalai és gazdag élővilága. A különleges technikai megoldásokkal készült, látványos és részletgazdag 4K felvételeket felvonultató szélesvásznú természetfilm intim közelségben, nem mindennapi helyzetekben mutat-ja be az észak-magyarországi erdőségek változatos növény- és állatvilágát az avarszinttől a lomb-koronáig.
A filmbéli „fantom” nem más, mint rejtőzködő életmódja miatt rendkívül nehezen lencsevégre kapható hiúz, amely nemrég újra feltűnt a hazai vadvilágban. Az ő nyomait kutatva tárul fel az erdőlakók élete, olyan különleges felvételekkel, mint a patakokban ívó ingolák, a fészket rakó szirti sasok, a bokszoló mezei nyúlpár, a fák között lomhán zümmögő óriás szarvasbogarak, vagy a vízirigók, hegyi kérészek párzásának ritka pillanata.
A Vad erdők, vad bércek - A fantom nyomában a 2020-as Magyar Mozgókép Szemlén elnyerte a Legjobb ismeretterjesztő filmnek járó Magyar Filmdíjat. A film az NMHH Médiatanács támogatásával, Magyar Média Mecenatúra Program keretében jött létre.

IMDB

PORT.HU


Zárójelentés

Zárójelentés

mikortól: 2020. 07. 02.

 • dráma, magyar 12
 • rendező: Szabó István
 • szereplők: Klaus Maria Brandauer (S doktor), Udvaros Dorottya (S doktor felesége), Eperjes Károly (Kristóf atya), Stohl András (Polgármester)
 • 118 min

Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a szülőfalujába, és – a helyiek nagy örömére – körzeti orvosként kezd dolgozni.
A fiatalkori szerelme és gyerekkori legjobb barátja viszontlátása megérinti a biztonságos környezetéből kiszakadt doktort, ám a faluban nemcsak pozitív élmények érik: olyan kisstílű, de ártalmas politikai csatározásokba is belekeveredik, amelyek nem engedik meg, hogy belefeledkezzen a múltidézésbe, vagy egy új élet gondolatával kísérletezzen. Stephanus a saját kárán kénytelen megtanulni, hogy a múlt kísérteteivel csak akkor számolhat le, ha szembenéz a jelennel.

A Mephistó-ért Oscar®-díjat nyert, több más filmjéért Oscar®-ra jelölt, Golden Globe®-, cannes-i Aranypálma és berlini Ezüstmedve-díjas rendező hosszú szünet után, korábbi sikerei legfontosabb alkotótársai, Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly, Koltai Lajos operatőr, valamint a hazai színészet legjava segítségével, készített új mozifilmet, amely ismét izgalmas, felkavaró és elgondolkodtató.

IMDB

PORT.HU


Valan – Az angyalok völgye

Valan – Az angyalok völgye

mikortól: 2020. 07. 02.

 • krimi-dráma, magyar 16
 • rendező: agota Béla
 • szereplők: Krisztik Csaba (Péter), Hatházi András (János)
 • 97 min

Péter (Krisztik Csaba) nagyvárosi rendőrként emberkereskedők után nyomoz Brassóban. Az életét annak szenteli, hogy eltűnt lányokat találjon meg. Minden megmentett lányban valahol a saját húgát, Julit látja. Julinak huszonkét évvel ezelőtt nyoma veszett szülővárosukban, a romániai forradalom káoszában felbolydult Valanban.

Péter egy telefonhívás miatt kénytelen visszatérni az erdélyi bányavárosba, amikor felmerül a gyanúja, hogy testvére holtteste került elő a hófödte fenyvesek között. A múltba vezető nyomozás útvesztőjében a férfinek nemcsak a várost fojtogató bűnözéssel kell megküzdenie, hanem a saját démonjaival is.

IMDB

PORT.HU


Apró mesék

Apró mesék

mikortól: 2020. 07. 02.

 • romantikus thriller, magyar 16
 • rendező: Szász Attila
 • szereplők: Szabó Kimmel Tamás (Hankó), Kerekes Vica (Judit), Molnár Levente (Bérces)
 • 112 min

A történet szerint hónapokkal a II. világháború után zűrzavar és bizonytalanság uralkodik Magyarországon. Egy szélhámos megpróbál hasznot húzni ezekből a zavaros időkből, és amikor menekülnie kell Pestről, egy titokzatos nő és a fia nyújt számára menedéket az erdő mélyén. Miközben háborús démonjaival viaskodik, szenvedélyes szerelmi viszonyba keveredik a nővel, akinek a férje bármelyik nap hazatérhet a frontról.

A Félvilág, A berni követ és az Örök tél alkotóinak új történelmi romantikus thrillere sok izgalmat, fordulatot és érzelmet ígér.

IMDB

PORT.HU


FOMO - Megosztod, és uralkodsz

FOMO - Megosztod, és uralkodsz

mikortól: 2020. 07. 02.

 • dráma, magyar 16
 • rendező: Hartung Attila
 • szereplők: Yorgos Goletsas (Gergő), László Panna (Lilla)
 • 91 min

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

A többek között a Mary PopKids, a Fran Palermo, Deep Glaze és a Hősök zenéivel aláfestett FOMO az ezredfordulón születettek hiteles filmje. Olyan lendülettel visz be a fiatalok mindennapjaiba – és éjszakáiba –, ahogy magyar filmtől még nem láthattuk.

A FOMO a Filmteam gyártásában, a Filmalap Inkubátor Programja keretében a Filmalap 62 millió forintos gyártási támogatásával készült, magyarországi forgalmazója a Mozinet.

IMDB

PORT.HU


Lassie hazatér

Lassie: Eine Abenteurliche Reise

mikortól: 2020. 07. 02.

 • családi kalandfilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Hanno Olderdissen
 • szereplők: Sebastian Bezzel (Andreas Maurer), Anna Maria Mühe (Sandra Maurer)
 • 96 min

A nehéz anyagi körülményekkel küszködő Maurer család arra kényszerül, hogy ideiglenesen megváljanak szeretett kutyájuktól, Lassie-től. De a világ talán legismertebb ebét sem a távolság, sem a láncok nem akadályozhatják meg abban, hogy megpróbáljon visszatérni imádott gazdáihoz. Az izgalmas kalandokkal teli utazás vár rá, mely során egyetlen egy cél lebeg Lassie szeme előtt: a hazatérés.

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (61)

2020-01-20 12:03:20
51. Csillámpónii
Szia Tjdj!
Korábban is írtuk neked, hogy februártól lesz látható a film, hamarosan ki fog kerülni a filmajánlóba és láthatod a pontos premier időpontját.

2020-01-18 22:59:23
50. Tjdj
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy a sonuc cimű filmet láthatom e nálatok? Ha i
gen mikortól?

2020-01-15 12:24:30
49. Csillámpóni
Szia letti22!
Valószínűleg nem!

2020-01-14 17:54:04
48. letti22
Sziasztok!
A Kisasszonyok c. filmet fogjátok vetíteni?

2020-01-12 19:28:33
47. Nagyadrienn0625
Kedves Hbrigi!
A filmről még nincs információnk, a weboldalon folyamatosan tüntetjük fel az új filmeket, amennyiben vetíteni fogjuk, a filmajánlóban megjelenik majd!

2020-01-12 17:39:29
46. Hbrigi
A Közel a horizonthozt fogjatok vetíteni ?

2020-01-12 10:00:15
45. Nagyadrienn0625
Kedves ZBaksa!
A további műsor holnap estétől lesz elérhető, akkor derül ki, hogy vetítjük-e még a Jégvarázst.

2020-01-11 22:59:17
44. ZBaksa
A Jégvarázs 2-t később is fogjátok vetíteni, vagy már csak holnap?

2019-12-26 10:28:56
43. Csillámpóni
Szia petrush1!
Valószínűleg nem.

2019-12-25 15:44:07
42. petrush1
A NászszezON - t fogjátok játszani?

« Elõzõ 1 2 3 4 5 6 7 / 7 oldal Következõ »