Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

A hívatlan

The Wretched

mikortól: 2021. 05. 20.

 • amerikai horror, magyarul beszélő 16
 • rendező: Brett Pierce, Drew T. Pierce
 • szereplők: John-Paul Howard (Ben), Piper Curda (Mallory), Jamison Jones (Liam)
 • 95 min

Az idilli amerikai kisváros csendesen éli mindennapjait, ám egy napon valami megváltozik. Ben, akinek szülei épp válni készülnek, egyre furcsább dolgokat tapasztal a szomszédból. Az ott élő, addig kedves és törődő családanya látszólag teljesen kifordult magából, már fia is retteg tőle. Ezzel egyidőben furcsa jeleket fedeznek fel a közeli erdőben és mintha valami gonosz lenne úrrá a városon.

IMDB

PORT.HU


Godzilla Kong ellen

Godzilla vs. Kong

mikortól: 2021. 05. 20.

 • amerikai horror, sci-fi, akciófilm, magyarul beszélő 12
 • rendező: Adam Wingard
 • szereplők: Millie Bobby Brown (Madison Russell), Alexander Skarsgård (Nathan Lind), Eiza González (Maya Simmons)
 • 113 min

Mind tudtuk, hogy egyszer megtörténik. Világunk szörnyei nem kerülhetik el egymást. A legnagyobbaknak előbb-utóbb szembe kell találkozniuk, hogy összemérjék az erejüket. De ahol King Kong és Godzilla csatázik, ott senki más nincs biztonságban.

Godzilla nemrég legyőzte a többi titánt, és aki életben maradt, az mind engedelmes szolgája lett. De a Koponya-szigeten élő magányos óriás, Kong nem tartozik a hordába. És a 70-es években lezajlott, szerencsétlen végű expedíció óta csak egyre nagyobb és erősebb lett.

A MonsterVerse egyre izgalmasabb fordulatokat vesz: a Kong: Koponya-sziget és a Godzilla II. – A szörnyek királya után az alkotók alaposan felturbózták az eddigieket, és összeeresztik a filmtörténet két legnagyobb legendájú, legfélelmetesebb szörnyét...

IMDB

PORT.HU


Tom és Jerry

Tom and Jerry

mikortól: 2021. 05. 20.

 • amerikai animációs kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő 6
 • rendező: Tim Story
 • szereplők:
 • 101 min

Valószínűleg híresebbek, mint Bonnie és Clyde, Superman és Batman meg Jancsi és Juliska együtt véve: Tom és Jerry a mozivilág egyik leghíresebb párosa. Itt az ideje, hogy megtudjuk, mi újság van velük!
A kisegér egy elegáns New York-i szállodába költözik, élvezi a luxust, a tágas egérlyukat és a finom sajtokat, de a boldog napok véget érnek.
A hotelt ugyanis kibérlik A Világ Legszuperebb Esküvője számára. A dúsgazdag ifjú pár mindenből a legjobbat akarja, és egyáltalán nem akar egérvendéget hívni. A hotel ifjú és buzgó alkalmazottja (Chloë Grace Moretz) pompás ötlettel rukkol elő: szerez egy macskát. Egy nagyon ismerős macskát…
Úgy látszik, az ősi ellenségek nem tudnak megszabadulni egymástól: Tom és Jerry újból találkozik, és újból és újból és újból összeméri az erejét. És nem érdekli őket, hogy körülöttük romba dől a hotel, és az esküvő is kicsit másképp alakul, mint ahogy a fiatalok eredetileg tervezték.

A világ egyik legnépszerűbb, legtöbbet idézett animációs sorozata most az élő és animációs elemeket keverve születik újjá: a látvány modern, de a szellem a régi: sok humor, sok ötlet és rengeteg üldözés!

IMDB

PORT.HU


Boss Level - Játszd újra

Boss Level

mikortól: 2021. 05. 20.

 • amerikai akcióthriller, sci-fi, magyarul beszélő 18
 • rendező: Joe Carnahan
 • szereplők: Mathilde Ollivier (Gabrielle), Annabelle Wallis (Alice), Mel Gibson (Col. Clive Ventor)
 • 92 min

A vérprofi exkatona, Roy, egy meglehetősen kíméletlen helyzetben találja magát: napról napra újra kell élnie saját erőszakos halálát. Tudja, ha szeretné megtörni az ördögi kört, segítőket kell találnia, és ami a legfontosabb, sosem adhatja fel. Mindegyik halála után le kell porolnia magát és folytatni a küzdelmet, mert a kegyetlen játékot csak úgy nyerheti meg, ha újra és újra megpróbálja.

IMDB

PORT.HU


Szörnyella

Cruella

mikortól: 2021. 05. 27.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Craig Gillespie
 • szereplők: Emma Stone (Szörnyella De Frász)
 • 164 min

z Oscar-díjas Emma Stone a főszereplője a Szörnyellának, a Disney vadonatúj játékfilmjének, amely a mozitörténet egyik leghírhedtebb – és híresen divatos – gonosztevőjének lázongó ifjúkorát mutatja be. Az 1970-es évek Londonjában, a punk rock forradalom forgatagában játszódó történet Estellát, a fiatal csavargót követi nyomon, aki eszét és kreativitását hasznosítva igyekszik nevet szerezni magának ruhaterveivel. Összebarátkozik két tolvajjal, akiknek tetszik a csínytevésre hajlamos lány; együttes erővel boldogulnak a londoni utcákon. Egy napon Estella divathoz való érzéke felkelti von Hellman bárónő, a lefegyverzően sikkes divatlegenda figyelmét, akit a kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson alakít. Újdonsült munkakapcsolatuk azonban olyan események és felfedezések láncolatát indítja el, amik előcsalják Estella galád oldalát, s így lesz belőle a harsány, divatos és bosszúszomjas Szörnyella.

IMDB

PORT.HU


Mortal Kombat

Mortal Kombat

mikortól: 2021. 05. 27.

 • kanadai-amerikai fantasztikus akciófilm, kalandfilm, magyarul beszélő e16
 • rendező: Simon McQuoid
 • szereplők: Lewis Tan (Cole Young), Jessica McNamee (Sonya Blade), Hiroyuki Sanada (Hanzo Hasashi / Scorpion), Joe Taslim (Bi-Han / Sub-Zero)
 • 110 min

Van, aki abból él, hogy bírja, ha ütik. Cole Young (Lewis Tan) ilyen. Pénzért bunyózik, és többnyire veszít. Nem tudja, hogy mennyivel többre hivatott, és milyen sok múlik rajta. Pedig csak el kellene gondolkodnia különös, sárkány alakú anyajegyén…
A Külvidék császára elküldte legjobb harcosát, Sub-Zerót, hogy legyőzze a Földvilág harcosait. Már kilenc bajnokságon győztek: ha tizedszer is diadalmaskodnak, akkor birodalmukhoz csatolhatják a legyőzött világot. És megindul az ostrom.
Cole nem nagyon érti, mi történik vele. Csak azt látja, hogy furcsábbnál furcsább vidékekre vetődik, egyre különösebb erejű, hatalmú és humorú harcosokkal találja szemben magát, és küzdenie kell. De most elképesztő tétje van a meccsnek… az egész világ.

Minden idők egyik legnépszerűbb játéka, valamint a belőle készült filmek és képregények igazi kultuszt teremtettek a látványos, vad kézitusák, a különleges képességű harcosok és különleges fegyvereik köré. James Wan producer már bebizonyította, hogy minden arannyá válik a kezében.
Ezúttal véres arany lesz az!
Get over here! – Állj elém, ha mersz!

IMDB

PORT.HU


Senki

Nobody

mikortól: 2021. 07. 01.

 • amerikai akcióthriller, magyarul beszélő 18
 • rendező: Ilya Naishuller
 • szereplők: Bob Odenkirk (Hutch Mansell) Connie Nielsen (Becca Mansell), Christopher Lloyd (Hutch apja)
 • 92 min

Hutch Mansell (az Emmy-díjas Bob Odenkirk, Better Call Saul, Breaking Bad) az a fickó, akit észre sem veszel. Kertvárosi apuka, mellőzött férj, jellegtelen szomszéd. Egy senki.
Amikor egy éjszaka két tolvaj betör az otthonába, az incidens belobbantja Hutch ismeretlen, régóta forrongó dühét, és olyan brutális útra löki, amely nehezen elfojtott sötét titkokat hoz a felszínre...
A film producerei Kelly McCormick (Atomszőke, Halálos iramban: Hobbs és Shaw és Deadpool 2) és David Leitch (Atomszőke, Halálos iramban: Hobbs és Shaw és Deadpool 2; valamint a John Wick társrendezője). A rendező Ilya Naishuller, a Hardcore Henry író-rendező-producere, a forgatókönyvet írta Derek Kolstad, aki a John Wick sorozat sztori felelőse.

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (79)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2021-05-06 14:03:18
79. Csillámpónii
Szia Atrezin!
Év végéig vannak meghosszabbítva az 50 illetve 10 százalékos kártyák.

2021-05-05 19:32:25
78. Atrezin
Sziasztok!
Olyan kérdésem volna hogy, az 50%-os kártyám januárban lejárt de a járvány miatt 5-6 jegyet nem tudtam vele kíváltani. Most akkor azokat végleg buktam vagy a kártyák érvényeségét meghosszabitottátok?

2021-05-04 15:09:10
77. Csillámpónii
Szia pozsi66!
Ha minden igaz augusztusra tolták a premierjét!

2021-05-04 08:44:35
76. pozsi66
A Croodék: Egy új kor cíimű rajzfilm lessz a moziban?

2020-11-02 17:45:04
75. Csillámpónii
Szia Gonibanya1998!
Egyelőre semmi konkrét információnk nincs.

2020-10-31 13:22:41
74. Gonibanya1998
Sziasztok! A crudek új részéről lehet tudni valamit? Mikor jelenik meg? Lesz majd Kecskeméten? Köszi előre iis! <3 :)

2020-10-15 12:29:17
73. Csillámpónii
Szia Suncike!
Nincs pontos információnk, valószínűleg jövő évre csúszik.

2020-10-14 20:56:25
72. Suncike
Sziasztok. Top Gunról lehet valamit tudni? Köszi

2020-10-05 13:43:43
71. Csillámpónii
Szia petikrisz!
Lehet igen, addig le lehet venni a maszkot.

2020-10-03 17:35:24
70. petikrisz
Sziasztok! A moziteremben, a film vetítése alatt, lehet csemegézni? Vagy a maszk viselése miatt, nem?

 1 2 3 4 5 6 7 8 / 8 oldal Következõ »