Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Kutyák és macskák 3.: A mancs parancs

Cats & Dogs 3: Paws Unite

mikortól: 2020. 11. 12.

 • amerikai családi vígjáték, akciófilm, magyarul beszélő 6
 • rendező: Sean McNamara
 • szereplők:
 • 84 min

A kutyák és macskák között teljes a béke. Jól képzett különleges ügynökeik titkos támaszpontjaikról ellenőrzik, hogy ne legyen olyan vadmacska vagy szédült eb, amelyik megzavarja az évszázados háborút követő törékeny nyugalmat.
De amikor egy rejtélyes főgonosz különlegesen rafinált tervével mégis egymásnak ugrasztja őket, tehetetlenek: csak egy lusta blöki és egy tériszonyos házicica marad, aki megkeresheti a titokzatos Pablót, a félelmetes, világuralomra törő kakadut. Ráadásul nemcsak a főgonosz hollétét kell kiszagolniuk, hanem a saját, tizenéves gazdáik problémáit is nekik kell megoldaniuk.

A nagysikerű filmek harmadik részében ismét beszélő kutyák és macskák csinálnak furcsa, vicces és különleges dolgokat – úgy, hogy a gazdáiknak fogalma sincs semmiről!
Játékos, szellemes és szőrös vígjáték állatbarátoknak, állatoknak és általában az egész családnak.

IMDB

PORT.HU


Elváltak klubja

Divorce Club

mikortól: 2020. 11. 12.

 • francia vígjáték, magyarul beszélő 16
 • rendező: Michaël Youn
 • szereplők: Arnaud Ducret (Ben), François-Xavier Demaison (Patrick)
 • 108 min

Öt év házasság után Ben még mindig őrülten szerelmes. Egészen addig a pillanatig, amikor egy fogadáson több száz ember jelenlétében tanúja lesz, ahogy felesége a főnökével kamatyol. A férfi totálisan kiábrándul mindenből, ami valaha is a házassághoz kötötte. A nagy depizés közepette bukkan fel régi haverja, a szintén elvált Patric, aki meghívja magához Bent, hogy lógjanak együtt, mint a régi szép időkben.

Ben végül beköltözik haverja trendi villájába. A pároshoz hamarosan újabb elvált tagok csatlakoznak, akik egy kis megértésre és sok-sok alkoholra vágynak. Az egyre több egyedülálló ismerős láttán Patric szuper ötlettel áll elő, és megalapítja az Elváltak klubját, ahol egymást követik a vad bulik: folyik a pezsgő, dübörög a zene, bugyorog a jacuzzi. az elhagyottak itt végre kiélhetik a szingliséggel járó szabadságot. Nincsenek tabuk, és mindenki levetkőzheti a gátlásait. Mottójuk: ha nincs párod, nem lesz baj. Ám amikor Ben megismekedik Marionnal, a dolgok bonyolódni kezdenek….

IMDB

PORT.HU


Fuss

Run

mikortól: 2020. 11. 19.

 • amerikai thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Aneesh Chaganty
 • szereplők: Sarah Paulson (Diane Sherman), Kiera Allen (Chloe Sherman)
 • 90 min

Azt mondják, soha nem menekülhetsz egy anya szeretete elől. De Chloe számára ez inkább fenyegetést jelent. Van valami természetellenes, sőt baljóslatú kapcsolat Chloe (az újonc Kiera Allen) és anyja, Diane (Sarah Paulson) között. Diane teljes elszigeteltségben nevelte lányát annak születése óta, kontrollálva minden mozdulatát – és vannak olyan titkok, amiket Chloe csak most kezd megérteni. A Keresés című film alkotóinak új filmje.

IMDB

PORT.HU


Spirál

Spirál

mikortól: 2020. 11. 19.

 • magyar filmdráma, magyar 16
 • rendező: Felméri Cecilia
 • szereplők: Borbély Alexandra (Nóra), Bogdan Dumitrache (Bence), Kiss Diána Magdolna (Janka)
 • 100 min

Egy férfi és két nő különös háromszögtörténete bontakozik ki egy tóparti házban. A titokzatos módon eltűnt apáról a fiúra hagyományozott horgásztó távol esik a várostól, egy elszigetelt, varázslatos világ. Halak, madarak, vadállatok békésnek tűnő otthona. A felszín alatt azonban titkok lappanganak és az évszakok körforgásával együtt a horgásztavat gondozó férfi és két nő baljós története is beteljesedik. Lélektani krimi az elengedésről, az ismétlődő kapcsolatokról, a konfliktusokról és a szembenézés nehézségeiről.

A Spirál Felméri Cecília kolozsvári rendező (Boldogságpasztilla, Végtelen percek, Mátyás, Mátyás, Kakukk) első nagyjátékfilmje. Korábbi alkotásai több rangos nemzetközi filmfesztiválon vettek részt, Felmérit a CineFest-en „A jövő reménysége díj”-jal, a Magyar Filmszemlén a „Legígéretesebb fiatal tehetség díj”-jal ismerték el. Felméri valamennyi korábbi munkáját Muhi András producerrel készítette, közös munkájuknak mintegy megkoronzása a mostani játékfilm. A film főszereplői az Oscar-jelölt, Arany Medve-díjas Testről és lélekről Európai Filmdíjas színésznője, Borbély Alexandra; a Pororoca című filmbeli alakításáért több rangos nemzetközi filmfesztiválon a legjobb férfi főszereplő díját kiérdemlő, az Arany Medve-díjas Anyai szív sztárja, Bogdan Dumitrache román színművész (Pororoca, Legjobb szándék); és Kiss Diána Magdolna (A nagy füzet, Fehér Isten, Az Úr hangja). A Spirál látványtervezője Cseh Renátó, operatőre Réder György (Brazilok, Lajkó, cigány az űrben), a jelmeztervező Ferencz Zsófi. A film az Inforg-M&M Film és a Hai Hui Entertainment koprodukciójában, a FocusFox gyártásában, a Nemzeti Filmintézet, a Román Filmközpont (CNC) és az Eurimages támogatásával készült.

IMDB

PORT.HU


Freaky

Freaky

mikortól: 2020. 11. 26.

 • amerikai horror-vígjáték, thriller, magyarul beszélő 18
 • rendező: Christopher Landon
 • szereplők: Vince Vaughn (Böllér), Kathryn Newton (Millie)
 • 101 min

Támad a testcserés terror a Blumhouse új horror-vígjátékában, ahol egy tinicsaj cserél testet egy könyörtelen sorozatgyilkossal.
A 17 éves Millie Kessler (Kathryn Newton, Szűzőrség, Hatalmas kis hazugságok) nem szeretne mást, csak valahogy túlélni a Blissfield gimi folyosóin a menő csajok és srácok kegyetlenkedéseit. Ám amikor a város hírhedt sorozatgyilkosa, a Böllér (Vince Vaughn) őt szemeli ki új áldozatának, akkor egyből elfelejti a gimi utolsó évének minden nyűgét.
A Böllér misztikus, ősi tőre az oka, hogy gyilkos és leendő áldozata egymás bőrében kötnek ki, és Millie-nek 24 órája van visszaszerezni a testét, mielőtt a csere véglegessé válik, és a lány örökre egy középkorú elmebetegben ragad. Csak az a gond, hogy Millie most egy böhöm pszichopata, aki után embervadászat zajlik városszerte, miközben a Böllér egy tinilány, aki a közelgő szalagavatón élheti ki gyilkos hajlamait.
A barátok - az ultratudatos Nyla (Celeste O’Connor, Szellemirtók: Az örökség), az ultradivatos Joshua (Misha Osherovich, Az aranypinty) és az ultrahelyes srác, Booker (Uriah Shelton, Kalandorok kapuja) – segítségével Millie versenyt fut az idővel, hogy feloldja az átkot, miközben a Böllér rájön, hogy egy gimis csaj teste tökéletes álca egy kis szalagavatós henteléshez...
Christopher Landon író-rendező (Boldog halálnapot!, a Parajelenségek-sorozat) mesésen zakkant elméjének terméke ez az éjfekete horrorkomédia egy eszelős szökevényről, egy szeles szőke lányról, és a gimnáziumi lét brutális valóságáról. A film producere Jason Blum (Halloween, A láthatatlan ember).

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (75)

2020-01-12 10:00:15
45. Nagyadrienn0625
Kedves ZBaksa!
A további műsor holnap estétől lesz elérhető, akkor derül ki, hogy vetítjük-e még a Jégvarázst.

2020-01-11 22:59:17
44. ZBaksa
A Jégvarázs 2-t később is fogjátok vetíteni, vagy már csak holnap?

2019-12-26 10:28:56
43. Csillámpóni
Szia petrush1!
Valószínűleg nem.

2019-12-25 15:44:07
42. petrush1
A NászszezON - t fogjátok játszani?

2019-12-25 15:04:11
41. danaa
Szia frob00!
Nem valószínű, hogy vetíteni fogjuk.

2019-12-25 12:15:11
40. frob00
Sziasztok,
Yip Man 4 lesz e nálatok műsoron?
Köszi!

2019-12-17 12:38:15
39. Csillámpóni
Szia feketetimea!
Nem lesz sajnos nálunk.

2019-12-16 19:31:59
38. feketetimea
Sziasztok! Kecskeméten lesz műsoron az Elfeledett karácsony? Köszönöm a választ.

2019-12-15 19:31:42
37. Nagyadrienn0625
Szia Balint06!
Holnapig elővételes jegyeket árusítunk a filmre, ilyenkor csak vásárlásra van lehetőség. Holnap estétől viszont már foglalni is lehet majd.

2019-12-15 16:18:56
36. Balint06
Sziasztok! Dec. 24-i 10.45-ös Star warsra miért nem lehet jegyet foglalni? Válaszotokat előre is köszönöm

« Elõzõ 1 2 3 4 5 6 7 8 / 8 oldal Következõ »