Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Filmajánló

Elemi

Elemental

mikortól: 2023. 06. 15.

 • amerikai animációs film, animációs kalandfilm, magyarul beszélő e6
 • rendező: Peter Sohn
 • szereplők:
 • 93 min

A Disney és a Pixar új filmje, az ELEMI egy olyan városban játszódik, ahol egymás mellett élnek a tűz-, víz-, föld- és levegőlakók. Parázs, a talpraesett, gyors észjárású és tüzes fiatal nő, illetve Örvény, a mókás, életvidám, laza srác találkozása alapjaiban változatatja meg mindazt, amit az őket körülvevő világról hittek.

IMDB

PORT.HU


Kandahár

Kandahar

mikortól: 2023. 06. 22.

 • amerikai akcióthriller, magyarul beszélő e12
 • rendező: Ric Roman Waugh
 • szereplők: Gerard Butler (Tom Harris), Corey Johnson
 • 119 min

Röviddel azután, hogy szabotázsakciót hajt végre egy iráni nukleáris reaktoron, Tom Harris CIA-ügynök fotója felbukkan a híradásokban – köszönhetően egy informátornak, aki leleplezi az amerikai hírszerzés érintettségét az erőmű megsemmisülésében. Az információt közzétevő riportert őrizetbe veszi az iráni Forradalmi Gárda, s Tomnak innentől kezdve 30 órája marad, hogy elérje a kandahári leszállóhelyet Afganisztánban.

Hogy eljusson odáig, s közben leszereljen mindenkit, aki megkísérli elfogni vagy megölni, a férfi segítséget kap egy afgán tolmács, Mo személyében. Mo fiát a tálibok gyilkolták meg, megveti a vérontást, a háború szűnni nem akarásáért pedig a helyi hadurakat és a nyugati hatalmakat okolja. Miközben különféle erők a nyomukban loholnak, köztük a pakisztáni bérgyilkos, Kahil is, Tom és Mo erejüket egyesítve veszik az irányt Kandahár felé.

IMDB

PORT.HU


Barátnőt felveszünk

No Hard Feelings

mikortól: 2023. 06. 22.

 • amerikai vígjáték, magyarul beszélő e12
 • rendező: Gene Stupnitsky
 • szereplők: Jennifer Lawrence, Natalie Morales, Ebon Moss-Bachrach
 • 103 min

Maddie-re (Jennifer Lawrence) rászállt az adóhatóság, elvitték az autóját és már a házát is kinézték maguknak. Sürgősen pénzt kell szereznie. Viszont nem talál normális melót. Ja, de mégis – csak éppen az őrültség.Ráakad egy apróhirdetésre, amelyben gyereküket majomszeretettel féltő szülők, „barátnőt” keresnek magának való fiuk mellé, mielőtt egyetemre menne. Maddie vállalja a feladatot, és nem akar félmunkát végezni. Azt hiszi, könnyű dolga lesz.

Ő rámenős, nyomulós, vad. A fiú őrjítően tartózkodó, érthetetlenül szemérmes és nevetségesen tapasztalatlan. Később már rémült is. Maddie nem hagyja magát. A srác sem.

De azért lesz pár közös kalandjuk.

A Jó srácok rendezője és a Rossz tanár írója nem lett hűtlen a műfajához: ez a vígjáték is vad, gátlástalan és nagyon vicces. És Jennifer Lawrence játssza a főszerepet: mindenáron bűnbe akar vinni egy nagyon ártatlan 19 éves srácot!

IMDB

PORT.HU


Indiana Jones és a sors tárcsája

Indiana Jones and the Dial of Destiny

mikortól: 2023. 06. 29.

 • amerikai kalandfilm, akciófilm, magyarul beszélő e12
 • rendező: James Mangold
 • szereplők: Harrison Ford (Indiana Jones), Phoebe Waller-Bridge (Helena), Antonio Banderas (Renaldo)
 • 142 min

Harrison Ford visszatér a legendás régész szerepében a nevezetes filmsorozat ötödik részében.

A rendező ezúttal James Mangold (Az aszfalt királyai, Logan – Farkas), a producerek Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, míg Steven Spielberg és George Lucas executive producerként felügyelik a produkciót. A zeneszerző újfent John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatói óta komponálja a széria jellegzetes dallamait.

IMDB

PORT.HU


Ruby Gillman, tinikráken

Ruby Gillman, Teenage Kraken

mikortól: 2023. 06. 29.

 • amerikai animációs film, magyarul beszélő e12
 • rendező: Kirk De Micco, Faryn Pearl
 • szereplők:
 • 90 min

Néha a hős, akinek lenned kell, a felszín alatt lakozik.Idén nyáron a DreamWorks Animation a gimis élet zavaros vizeibe merül alá ezzel a fergeteges, csupa szív animációs akció-vígjátékkal, amelyben egy félénk tinédzser felfedezi, hogy a mitikus tengeri krákenek legendás királyi családjának tagja, és nagyobb dolgokra rendeltetett az óceán mélyén, mint amiről valaha is álmodni mert volna.
A kedves, esetlen, 16 éves Rudy Gillman kétségbeesetten próbál beilleszkedni az Óceánpart Gimiben, de többnyire csak láthatatlannak érzi magát. Matekból korrepetálja a deszkás srácot, akibe bele van zúgva, de úgy tűnik, a fiú csak a fraktáljai miatt csodálja; és nem lóghat a menő arcokkal a parton, mert túlságosan aggódó anyukája megtiltotta Rubynak, hogy a vízbe menjen. Ám amikor megszegi anyu első számú szabályát, Ruby rájön, hogy közvetlen leszármazottja a krákeneknek, és ő fogja örökölni a trónt ellentmondást nem tűrő nagyanyjától, a Hét Tengerek Harcos Királynőjétől. A krákenek felesküdtek a világ óceánjainak védelmére a hiú, hataloméhes sellőkkel szemben, akik az ősidőktől fogva harcban állnak a krákenekkel. Ezzel egy nagy és sürgető probléma van: a gyönyörű és népszerű új csaj a suliban, Chelsea történetesen épp sellő… Rubynak tehát el kell fogadnia saját magát, és a legnagyobb formáját kell hoznia, hogy megvédje szeretteit.

IMDB

PORT.HU


Sisu

Sisu

mikortól: 2023. 06. 29.

 • finn akciófilm, thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Jalmari Helander
 • szereplők: Jorma Tommila (Aatami Korpi), Aksel Hennie (Bruno Helldorf főhadnagy), Jack Doolan (Wolf)
 • 91 min

Egy volt katona aranyat talál a lappföldi vadonban, ám amikor megpróbálja elvinni a zsákmányt a városba, náci katonák egy brutális SS-tiszt vezetésével harcba szállnak vele.

IMDB

PORT.HU


Barbie

Barbie

mikortól: 2023. 07. 20.

 • emirátusokbeli-amerikai akció-vígjáték, dráma, magyarul beszélő e12
 • rendező: Greta Gerwig
 • szereplők: Margot Robbie (Barbie), Ryan Gosling (Ken)
 • min

Van ám olyan világ, ahol minden csodálatos! Mindig süt a nap, lenn a parton mindig lágyan hullámzik a tenger, és szörfdeszkákon, a nyugágyakban meg a bulizósabb helyeken sokféle, de mindig gyönyörű strandoló gyűlik össze: Barbie (Margot Robbie) és Ken (Ryan Gosling) meg a többi Barbie és Ken. De még legtökéletesebb, legrózsaszínebb, legszerelmesebb helyen is történhetnek bajok. Szerencsére Barbie nemcsak szép, hanem talpraesett is. Ha kell, még a valóságos világba is elmegy, hogy megvédje a maga különleges országát. És persze sosincs egyedül. Lehet, hogy Ken nem olyan éles eszű, vagy nem akkora vagány, mint ő, de van egy nagyon fontos tulajdonsága: mindig kiáll az ő Barbie-jáért, és sosem hagyja cserben. A rendezőként és forgatókönyvíróként már háromszor is Oscarra jelölt Greta Gerwig, valamint két sztárja, a Barbie-szépségű Margot Robbie és Kenként is kiváló Ryan Gosling játékosan, szellemesen, ötletesen és nagyon sok kedves humorral oldotta meg a szinte lehetetlennek látszó feladatot: élőszereplős Barbie-filmet készített!

IMDB

PORT.HU


Szeánsz Velencében

A Haunting in Venice

mikortól: 2023. 09. 14.

 • krimi, thriller, magyarul beszélő e16
 • rendező: Kenneth Branagh
 • szereplők: Kenneth Branagh, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kelly Reilly
 • min

A kísérteties hangulatú, második világháború utáni Velencében Hercule Poirot borzongató rejtéllyel szembesül Mindenszentek napján. A munkától visszavonultan, önkéntes száműzetésben élő detektív vonakodva bár, de részt vesz egy szeánszon, amit egy bomladozó, szellemjárta palazzóban tartanak. Miután az egyik vendéget meggyilkolják, Poirot árnyak és titkok csalfa világában találja magát.

A Szeánsz Velencében nyugtalanító természetfeletti thriller Agatha Christie Halloween és halál (másik ismert címén Ellopott gyilkosság) című regénye alapján az Oscar®-díjas Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével. Szereplőtársai Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio és az Oscar®-díjas Michelle Yeoh.

IMDB

PORT.HU


Marvelek

The Marvels

mikortól: 2023. 11. 09.

 • amerikai fantasztikus kalandfilm, akciófilm, sci-fi, fantasy, magyarul beszélő e12
 • rendező: Nia DaCosta
 • szereplők: Zawe Ashton, Park Seo-Joon
 • min

Carol Danvers, vagyis Marvel Kapitány visszaszerezte személyazonosságát a zsarnoki kree-ktől és bosszút állt a Legfőbb Intelligencián. Ám a nem várt következmények az univerzum destabilizációjának terhét rótták Carol vállaira. Miután kötelességteljesítés közben egy kree forradalmárhoz köthető, rendellenes féreglyukba kerül, képességei összekeverednek a Jersey Cityben élő, Marvel Kapitány-rajongó Kamala Khan, azaz Ms. Marvel képességeivel, illetve Carol elhidegült unokahúga, az asztronauta Monica Rambeau kapitány képességeivel. A szokatlan hármasnak meg kell tanulnia csapatként dolgozni, hogy Marvelekként megmentsék a világegyetemet.

IMDB

PORT.HU


Hozzászólások (220)

Új hozzászóláshoz jelentkezzen be vagy regisztráljon!
2023-05-18 13:44:50
220. Csillámpónii
Szia koppany1919@citromail.hu!
Amint biztosat tudunk egy filmről, azonnal fel fog ide kerülni, addig sajnos itt sem tudunk biztos információt adni róla.

2023-05-18 01:10:41
219. koppany1919@citromail.hu
Sziasztok! Az Oppenheimer c. filmet fogjátok vetíteni?

2023-05-04 15:31:08
218. Csillámpónii
Szia Rocmea!
Igen!

2023-05-04 06:23:25
217. Rocmea
Jó napot! Olyan kérdésem lenne, hogy a névnapi ajándék jegyet 3Ds vetítésre is fel lehet használni?

2023-04-21 13:31:01
216. Csillámpónii
Szia 1987péter02!
Fogjuk vetíteni, azért nem találod a filmajánlóban, mert már elkezdődött rá a jegyelővétel, a promóciós fülön találod.

2023-04-21 13:23:10
215. 1987péter02
Sziasztok
A Galxis őrzői legújabb részét fogjátok vetíteni?

2023-04-20 22:20:28
214. 1987péter02
Sziasztok
A Galaxis őrzőit vetítitek majd? A befejezőt..?

2023-04-11 12:32:12
213. Csillámpónii
Sziasztok!
Minden filmet, amit már biztosan fogunk vetíteni, feltöltünk ide, a filmajánló menüpontba.

2023-04-10 21:37:35
212. Vercsi0226
Sziasztok! Az új Eveil Dead horrort fogjátok vetíteni?:) (Evil Dead Rise április 21 megjelenés)

2023-04-09 01:24:50
211. Nittus91
Sziasztok! A Halálos iramban 10. részét ti is fogjátok majd vetíteni idén?

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 / 22 oldal Következõ »