Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Boszorkányok

The Witches

mikortól: 2020. 11. 05.

  • amerikai családi kalandfilm, vígjáték, magyarul beszélő 12
  • rendező: Robert Zemeckis
  • szereplők: Anne Hathaway (Grand High Witch), Stanley Tucci (Mr. Stringer), Octavia Spencer (nagymama), Charles Edwards (Mr. Jenkins)
  • 106 min

Boszorkányok pedig vannak! Szerencsére!
Egy elárvult kisfiú kénytelen a távoli vidéken élő nagymamájához (Octavia Spencer) költözni – és együtt ismerkednek össze néhány nagy elegáns, különleges, és megtévesztően kedves nővel: akikről hamar kiderül, hogy boszorkányok.
Amikor pedig a nagyi menteni próbálja az unokáját, pont arra a helyre keverednek, ahol a Legfőbb Boszorkány (Anne Hathaway) összegyűjtötte az összes kolléganőjét, mert van egy szörnyű terve. Mit tehet egy eszes kissrác, ha rengeteg boszorkány közé keveredik? Hősünknek fogalma sincs: de megpróbálja feltalálni magát.
A mozgalmas és ötletes történetet igazi angol humor szövi át.

A legszellemesebb angol furamese író, a Charlie és a csokigyár, a Matilda, A barátságos óriás vagy A fantasztikus Róka úr eredetijének kiagyalója írta a Boszorkányok alapját is, amelyből az Oscar-díjas Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe-trilógia és a Forrest Gump rendezője készített sztárparádés filmet. A főszerepben a boszorkányos szépségű Anne Hathaway!

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: