Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Online jegyvásárlás

Az Online jegyvásárlás segítségével Önnek lehetősége van jegyei ellenértékét interneten keresztül, bankkártyája* segítségével kiegyenlíteni anélkül, hogy sorba kellene állnia. Így bárhonnan egyszerűen, gyorsan és biztonságosan juthat hozzá jegyeihez. Ez az opció csak regisztrált felhasználóinknak érhető el!

A vásárlás folyamata:

1, Lépjen be a itt weboldalunkra! Ha még nem regisztrált az oldalon, ide kattintva teheti meg.

2, Válassza ki a kívánt filmet és a vetítési időpontot! Ellenőrizze le, hogy a megfelelő előadást választotta-e! Állítsa be a vásárolni kívánt jegyek számát, majd kattintson a „Vásárlás” gombra!

3, Jelölje ki a kívánt helyet, majd kattintson a „Tovább” gombra! Töltse ki a számlázásai adatokat, majd ismételten kattintson a „Tovább” gombra!

4, A megjelenő oldalon töltse ki bankkártyája adatait, majd a „Fizetés indítása” gombra kattintva indítsa el a tranzakciót!**

5, Sikeres vásárlás esetén egy e-mailt kap a regisztráció során megadott címre, melyben a vásárlás adatait találja. Ezután már csak annyi teendője van, hogy az üzenetet kinyomtatja és érkezéskor bemutatja a kollégáknak, akik érvényesítik azt.

FIGYELEM! AMENNYIBEN NEM KAPOTT VISSZAIGAZOLÁST, HIBAÜZENET ÉRKEZIK, BÁRMIFÉLE HIBÁT ÉSZLEL A TRANZAKCIÓ SORÁN, MINDENKÉPP HÍVJA A 76/506-318-S SZÁMOT, ÉS JELEZZE KOLLÉGÁINKNAK AZ ESETLEGES PROBLÉMÁK ELKERÜLÉSE VÉGETT!

A mozi területén lévő mosdók kódos beengedő rendszerrel vannak ellátva. Kérjük, hogy a pénztárnál kérjen vonalkódot, amelyet 4 óra időtartamig felhasználhat!

Amennyiben nem kívánja kinyomtatni (környezetvédelmi okokból), az alábbi megoldásokat is választhatja: -kamerás telefonnal lefotózza az e-mailben elküldött QR-kódot -feljegyzi az e-mailben a vonalkód alatt található 15 számjegyű azonosítót

Online fizetés

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan fizethet. Bankkártyás fizetési szolgáltatónk a SimplePay.

 SimplePay vásárlói tájékoztató

A fizetés a SimplePay segítségével történik, részletes tájékoztatást itt talál: http://simplepartner.hu/PaymentService/Fizetesi_tajekoztato.pdf

A bankkártyás fizetés menete:

  1. A „Tovább” gombra kattintva Ön átkerül a SimplePay fizetési oldalára, ahol a bankkártya adatai megadásával elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetési tranzakció végeztével Önt erre az oldalra irányítjuk vissza.
  5. A fizetés eredményéről itt az oldalon és e-mailen is tájékoztatjuk.

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) Malom Mozi Kft. (6000 Kecskemét, Korona utca 2.) adatkezelő által a https://www.malommozi.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, telefonszám, e-mail cím, számlázási adatok (név, cím)
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Hozzászólások (17)

2020-01-26 18:51:33
7. sonkabence
Nem lehet online jegyet vásárolni.

2019-12-12 12:16:14
6. Csillámpóni
Szia Benibubu78!
Vásárolni lehet csak rá jegyeket, foglalni nem. A promóciós menüpont alatt találod.

2019-12-11 20:49:45
5. Benibubu78
Jövő hét csütörtök star warsra jegyet foglalni hol tudok? Mozimusor keddig van fent.

2019-11-18 12:07:34
4. Csillámpóni
Szia Bzoli!
Fel van tüntetve a műsorban, a csütörtöki napra kell kattintani, de eléred a promóciós fülről is.

2019-11-18 09:07:25
3. Bzoli
Depeche Mode-nak országos premieres koncertfilmje november 21-én lesz. Érdeklődöm, hogy a malom mozi vetíti-e, ha igen miért nincs a műsor között feltüntetve? Köszi.

2019-11-06 19:45:19
2. Csillámpóni
Szia Gergő1997!
Jegyelővétel van csak a Star Warsra, foglalásra nincs lehetőség!

2019-11-06 19:31:10
1. Gergő1997
szeretnék vásárolni jegyet a szar wars 9 részre jegyet vagy is foglalani és a rendszerüknem engedi a 14:00 előadásra

« Elõzõ 1 2 / 2 oldal