Malom MoziMalom MoziMalom Mozi Webshop

Veszélyes

Dangerous

mikortól: 2022. 01. 20.

  • amerikai akcióthriller, magyarul beszélő 18
  • rendező: David Hackl
  • szereplők: Scott Eastwood (Dylan D Forrester), Kevin Durand (Cole), Famke Janssen profilképe Famke Janssen (Shaughnessy ügynök), Mel Gibson (Dr. Alderwood)
  • 99 min

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

A film rendezője, David Hackl már több akciódús thrillert is rendezett, pályafutását a Fűrész-sorozat ötödik részével kezdte. A Veszélyes főszereplője a színész-rendező legenda, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood (Halálos iramban 8, Suicide Squad – Öngyilkos osztag). Mellette a filmben feltűnik Famke Janssen (X-Men-filmek, Elrabolva-filmek, Aranyszem), Tyrese Gibson (Halálos iramban, Transformers-filmek) és a kétszeres Oscar-díjas, Mel Gibson (A rettenthetetlen, Halálos fegyver-filmek, Mad Max-trilógia) is.

IMDB

PORT.HU

A film értékelése

Ajánlom ismerőseimnek

Online jegyfoglalás: